Solutii Integrate de Securitate

Silva Sistems este furnizor de solutii complete in domeniul securitatii locuintei sau afacerii d-voastra. Sistemele de securitate sunt mai eficiente atunci cand sunt combinate oferind astfel o protectie maxima beneficiarului.

Cu o vasta experienta in proiectare, instalare, training si service de sisteme de securitate Silva Sistems este un furnizor de solutii complete:

Service Sisteme de Securitate

Silva Sistems ofera o gama completa de servicii pentru sistemele de securitate:


Proiectarea sistemelor si instalare echipamentelor;

  • Suport tehnic si comercial pre si post vanzare;
  • Training comercial si tehnic pentru personalul beneficiarilor;
  • Mentenanta si service in garantie si post garantie;
  • Contracte service (service si mentenanta care acopera atat partea hardware cat si cea software).

 

 

 

 Sisteme de Alarma Antiefractie si Antiincendiu

Silva Sistems ofera solutii complete de sisteme de alarma antiefractiei pentru sedii, spatii comerciale, depozite, locuinte. Personalul Silva Sistems este specializat in proiectarea, implementarea si service-ul sistemelor de securitate.
Obiectivul nostru este sa facem totul astfel incat afacerea beneficiarilor sa se desfasoare in conditii optime de siguranta. In sprijinul acestor obiective ,Silva Sistems ofera solutii high-tech in domeniu care integreaza securitatea si controlul spatiilor monitorizate de sistemele de alarmare, atat solutii profesionale clasice cu fire, cat si solutii moderne wireless. 

Avantajele solutiilor wireless:

 

  • Sistemele de alarma wireless elimina cablurile inestetice precum si interventiile asupra spatiilor unde se asigura supravegherea.
  • Ideale pentru spatii comerciale, locuinte, galerii de arta;
  • Timp minim de instalare;
  • Solutia flexibila care poate fi demontata rapid si reinstalata in alta locatie;
  • Tehnologiile avansate implementate cu aceasta solutie permit inclusiv controlul zonelor unde sunt chiar si animale domestice;

Componenta Sistem Alarma Antiefractie si Antiincendiu


Sistemele de Alarma sunt compuse din centrală antiefracţie, tastatură, sirene interioare/ exterioare, contacte magnetice pentru uşi, diversi senzori şi cablu de alarmare pentru interconectare.

Dispozitive de Detectie
Un sistem de alarmare antiefractie permite protejarea unui numar mare de zone si poate folosi orice combinatie de echipamente disponibile.Dispozitivele de detectie acopera o gama larga: detectoare de miscare in infrarosu, detectoare cu imunitate la animalele domestice,  detectoare de geam spart, detectoare de fum, detectoare de inundatie, contacte magnetice pentru usi si ferestre, detectoare de gaz, senzori pentru protectia operelor de arta

Timp Redus de Instalare

Atunci cand se inregistreaza un eveniment , sistemul transmite automat un semnal de alarma catre statia centrala de monitorizare, simultan cu transmiterea de mesaje vocale preinregistrate catre telefoane private. Poate fi activata o cale de comunicatie bidirectionala voce, permitand proprietarilor amplasamentelor sa ia legatura cu cei din cladire.

Aceste caracteristici vor fi inglobate intr-un sistem de alarma cu o singura solutie radio a carei instalare nu va dura mai mult de cateva zeci de minute fara perturbarea activitatii sau modificari arhitecturale.