Solutii de control acces si pontaj electronic


Principalele elemente care intra in componenta unui sistem integrat de control acces sunt: unitatea centrala / computerul , softul specializat , cititoarele de cartele , interfete cu unitatea centrala , yale electromagnetice , cartele de acces.

In perimetrul controlat vor fi montate cititoare de cartele la fiecare cale de acces spre exterior. Doar persoanele care detin o cartela valida si introduc codul corect li se va permite accesul in unitate. Cititoarele se pot monta pe ambele parti de acces sau pe o singura parte ,in functie de necesitatile urmarite.

Sistemele de control acces pot fi folosite si ca sisteme de pontaj electronic. Prin montarea unui astfel de sistem se poate sti cu exactitate identitatea utilizatorilor acceptati,ora sosirii / ora plecarii ,punctele de acces autorizate . Printr-un astfel de sistem de pontaj, veti impune o disciplina angajatilor dumneavoastra, veti face economii si veti plati doar salariile meritate.

 

Domeniul de aplicabilitate


Solutiile de control acces si pontaj electronic sunt destinate  tuturor companiilor si organizatiilor care urmaresc gestionarea automata a intrarilor si iesirilor oamenilor in anumite zone in scopul asigurarii securitatii, a evidentierii timpului de lucru, prezentei la locul de munca.

Functiile sistemului de Control Acces Si Pontaj Electronic

  • Control acces - Gestionarea intrarilor si iesirilor diverselor persoane in sau din anumite zone numite de securitate;
  • Pontaj electronic - Intocmirea de evidente asupra timpului efectiv lucrat de fiecare angajat, evidente ce sunt extrase si prelucrate in mod automat in zona de pontaj, normare.
  • Management de personal - Realizarea de analize comparative privind fiecare departament in parte ,situatii anuale privind concediile de odihnă, concediile fara plata, delegatiile;
  • Job-costing -Se pot calcula pe baza datelor stocate in sistemul de control acces timpii lucrati pentru indeplinirea unei anumite operatii.