Referinte

 

Silva Sistems are implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii SR EN ISO 9001 / 2000 UKAS Anglia.

Domeniile de activitate certificate : Proiectare, instalare, vanzare, service si consultanta pentru produse si sisteme IT&C si de Securitate".

Personalul S.C. Silva Sistems S.R.L. are studii superioare de specialitate si este autorizat-instruit pentru service-ul echipamentelor de securitate.

Societatea SILVA SISTEMS S.R.L. a capatat de-a lungul celor 8 ani de activitate o experienta si expertiza recunoscute in domeniile integrarii solutiilor informatice si al sistemelor de securitate si supraveghere.
Din luna aprilie 2008 Silva Sistems a deschis filiale in jud. Ialomita si Tulcea, cu personal propriu tehnic si de vanzari.
In prezent personalul de service este instruit si autorizat de IBM-Lenovo, Bentel Security, Fujitsu-Siemens, HP, 3Com, Allied Telesyn, D-Link, Qubs pentru instalare si service echipamente de mare complexitate ( servere DVR, sisteme monitorizare video, alarmare antiefractie si control acces, statii grafice, routere, switch-uri etc ), respectiv retele LAN si WAN ( inclusiv cablare structurata ).
Silva Sistems este de peste 7 ani partener oficial pentru zona Constanta, Ialomita si Tulcea pentru produsele : IBM-Lenovo, Fujitsu Siemens Computers, XEROX, HP, Minolta, Microsoft, CANON, Lexmark, Kyocera-Mita, D-Link, BitDefender-Softwin, etc. De asemenea Silva Sistems este autorizata pentru integrarea de solutii complexe bazate pe software Microsoft ( in calitate de Partener Autorizat Microsoft ), respectiv Linux, UNIX, Novell, etc.
Beneficiari cu care avem in derulare contracte de asistenta si servicii tehnice :
- Primaria Municipiului Tulcea; Primaria Municipiului Medgidia; Primaria Municipiului Cernavoda; Primaria Mihail Kogalniceanu ; Primaria Comunei Lumina s.a.
- Institutii de Invatamant din Jud. Constanta, Ialomita si Tulcea (Grup Scolar ‘’Lazar Edeleanu’’; Grup Scolar Ovidiu s.a) ;
- DP WORLD – Constanta South Containers Terminal; APM Terminals Constanta; Lafarge Romcim Medgidia; Rorom Big; REMAT SA; Ceminter International s.a
La solicitarea d-voastra va putem prezenta toate autorizatiile de comercializare si service de la producatorii echipamentelor, recomandari din partea altor beneficiari si orice alte acte necesare


Licenta de Functionare
Silva Sistems este autorizata de Ministerul Administratiei si Internelor Inspectoratul General al Politiei Romane din anul 2002 – prin autorizatia Nr. 0396/T  - pentru proiectarea, realizarea si intretinerea sistemelor de securitate.

Solutii IT

Silva Sistems are o experienta de peste 12 ani in domeniul sistemelor de securitate si a echipamentelor IT si ofera o gama larga de produse si servicii.


Contact

camere video 

Primaverii 47, Constanta

+40 241 51 63 56

+40 241 51 81 56

office@silvasistems.ro